keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Viimeistä viedään!


Moro,
pitkästä aikaa on aika päivittää blogia. HHT:n festarikierros on ollut menestys. Kierros huipentuu heinäkuun 21. - 31.7. järjestettäviin Era New Horizons- festivaaleihin: http://www.enh.pl/index.do

Festareiden ohjelma julkaistaan ilmeisesti heinäkuun alussa. Jos aikataulut sopivat yhteen, niin yritämme mennä paikanpäälle.

HHT:n enskari oli 15.11. -09 ja ensimmäinen festari, johon pääsimme, oli Ylistaron Filmiä ja valoa- festivaalit 21.11. -09.

Pitkälle ollaan tultu reilussa puolessatoista vuodessa. Matkalle on mahtunut useita festivaalivalintoja, festarivoittoja, mukaanlukien DobleClickin "best audiovisual work" sekä "committed subject". Kaikista hienoin saavutus oli ehkä Kettupäivien parhaan opiskelijafiktion palkinto, jolla rahoitettiin Jussin ja Villen toista yhteisohjausta; Muutos meitä johtaa- leffaa: https://www.facebook.com/muutosmeitajohtaa

Olemme yrittäneet mennä paikanpäälle mahdollisimman monelle festareille. Jussi ja Ville olivat paikalle Vicissä DobleClick- festivaaleilla ja Brysselin lyhytelokuvafestivaaleilla. Orivedellä Reikäreuna- festivaaleilla ja Jyväskylässä Arktisen upeeta- festareilla seikkailivat Jussi, Ville sekä Mikko.

Sivun ylälaidassa on paikat, joissa HHT on näkynyt. Toivottavasti listaan tulee vielä yksi paikka; YLE. Olemme tarjonneet leffaa heille, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Pidetään peukkuja.

Jos YLE ei natsaa, niin sitten leffa ladataan Vimeoon kaiken kansan nähtäville.

Haluamme kiittää kaikkia HHT:n työryhmäläistä, yhteistyökumppaneita, ystäviä ja perheenjäseniä.

//Mikko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti